Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?
vi sender vare 1 gang om ugen.

Få fri fragt ved køb på mere end 500 DKK

9 årig Ask bliver nr. 4 i barsk Skinners World Cup med hjælp fra Innordic

Vi har 6 labrador retrievere 11-9-8-5-3 og 1 år. Det er klart at de to på 11 og 9 år er let aldersmærket, men Ask på 9,5 år har her i foråret kvalificeret sig til Skinners World cup, jagt prøve for retrievere dette år i Skotland på Cawdor, Inverness i et meget barsk terræn, floder, lyng, hills og sump områder.

Hvert land i verden er inviteret til at stille 4 hunde. Great Britain (verdens stærkeste hundeland) består af 4 Lande: Wales, Irland, Skotland og England, samt 11 lande fra Europa. USA og Australien har tidligere deltaget men fået bøllebank så de kommer ikke mere.

For første gang vinder Danmark, og Ask bliver nr. 4 individuelt 9,5 år gammel, prøvens ældste hund, på den hårdeste prøve jeg nogensinde har set, og jeg har været på tests i 12 Europæiske lande.

Jeg tilskriver Asks usædvanlige præstation brugen af StrongJoint, og måske også tilskud af Kompeet to Win og Kompeet Boost.

Nøkke på 11 år har det godt, og han går stadig på jagt og fundet 1 buk på swiss i år. Lærke på 8 år, har i år lavet en 1. Vinder på B prøve (den mest fysisk krævende markprøve) så jeg bruger helt klart StrongJoint , Kompeet to Win og Kompeet Boost fremover.

 

Ruth og Ove Simonsen Kennel lærkereden.

 

Udvalgte produkter

Kan vi hjælpe?
Svenning er klar til at hjælpe på tlf. 40 34 13 25