Username:
Password:
Remember me
Forgotten log in?
Super tilbud så længe lager haves. sæt 300 sek. førpris 824 sek.

Få gratis frakt vid inköp på mer än 700 SEK.

Sund ridbana

Dammfri, homogen och frost säker ridbana

GreenTrack är en impregnering för ridbanor som effektivt får damm att ligga ner. Behandlingen består av en naturlig vätska som tränger in helt i underlagets fina sand/damm korn. På det sättet säkerställs att kornen inte separeras (som av som vatten) utan fortfarande är i kontakt. Hästen landar således på ett underlag som är likadant varje gång, alltid ger rätt motstånd och aldrig blir halt.

GreenTrack skapar en hälsosam, dammfri miljö för både häst, ryttare och tränare och tar också bort arbetet och kostnaden för vattning. Slutligen påverkas inte GreenTrack av temperatur vilket gör ridbanan användbar och stabil oavsett väder, sommar och vinter.

Klar, luktfri vätska arbetas under ett par timmar in i underlaget av en professionell GreenTrack-anställd, och ridbanan kan omedelbart tas i bruk. 1 år efter första impregneringen bearbetas banan på nytt med cirka 25% av det ursprungliga mängden GreenTrack och 2 år efter med omkring 15%. Därefter är ytterligare behandling oftast onödig. GreenTrack-impregnering fungerar således resten av banans livstid – och livslängden förlängs, eftersom banan slits mindre.

En GreenTrack ridbana är:

  • Sund – djur och människor utsätts inte för stora mängder damm
  • Tidsbesparande – banan har alltid korrekt fuktigheten
  • Ekonomisk – förlänger banans livslängd och tar bort kostnaden för vatten, bevattningsanläggningar, utrustning och arbetskostnader
  • Miljövänligt – ingen överdriven konsumtion av dricksvatten
  • Träningsoptimal – enhetlig och alltid redo att använda
  • Publik-vänlig- inget damm på möbler och andra inventarier

Kontakta Svenning Tvede, Innordic, Tel. 4034 1325, för mer information och visning av GreenTrack-ridbana.

 

Utvalda produkter

Kan vi hjälpa till?

Anette.png

Anette är redo att hjälpa till på telefon +45 73 70 95 89