Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?
vi sender vare 1 gang om ugen

Få fri fragt ved køb på mere end 500 DKK

StrongJoint gav pote

Først var det hestene - nu løber hunden også igen

Da vi for snart 9 år siden fik fotograferet vores schäfer og fik at vide, han havde dårlige hofter, vidste vi godt, at han nok ikke ville være så mobil på sine gamle dage. Vi havde da også affundet os med, at han de sidste to år har haft sværere ved at lægge og rejse sig fra sin kurv. Han havde en del uro i kroppen og bevægede sig ikke så meget, men lå bare og holdt øje med, at vi bevægede os rundt på gården.

 

Vi var nået til den konklusion, at det ikke ville være forsvarligt, at han fik det dårligere, og at hans tid nok lakkede mod enden. Men da vi med stor succes startede vores heste på StrongJoint, opdagede vi, at der også findes en StrongJoint til hunde. Vi var bange for, at det var for sent for Tonser, men vi synes alligevel, vi ville give ham chancen.

 

I løbet af ufattelig kort tid har vi fået en ny hund! Tonser er begyndt at lege med vores anden hund igen, han har ingen problemer med at rejse og lægge sig, og han ligger nu helt roligt og slapper af uden uro i kroppen.

 

Her den anden dag, da vi kom hjem, mødte han os for enden af vores 300 m lange indkørsel og løb glad langs bilen hele vejen ned til gården. Jeg er sikker på at StrongJoint har givet Tonser sin anden ungdom og foræret ham mange gode år endnu J.

 

Mange hilsner

Trine Engermann

 

Udvalgte produkter

Kan vi hjælpe?
Svenning er klar til at hjælpe på tlf. 40 34 13 25