Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?
vi sender vare 1 gang om ugen.

Få fri fragt ved køb på mere end 500 DKK

Innordic_logo_281x77.png

 

Innordic International A/S

Hjorslevvej 9

5450 Otterup

Denmark

Tel: +45 70 27 13 25

 

CVR 32 83 58 21

Om Innordic

Innordic er markedsledere, når det handler om de nyeste og mest innovative pleje- og ernæringsmæssige produkter til hunde og katte. Vi har nogle af de dygtigste forskere, der arbejder sammen med os, udvikler produkter baseret på ny teknologi og ny videnskab, der kan forbedre sundheden og dermed hunde og kattes livskvalitet. Alt er baseret på naturens egne produkter, rene, naturlige og fri for skadelige og forbudte stoffer.


Alle produkter bliver testet grundigt og undergår de strengeste kvalitetskrav inden de bliver sat i produktion. På den baggrund kan vi sikre et 100 % tilfredsstillende resultat.

Innordic er repræsenteret over det meste af verden med moderselskabet placeret i Danmark. Innordic er stiftet af Svenning Tvede i 2010. Ideen var at udvikle ”wellness produkter til heste”  fordi Svennings børn var aktive i sporten, denne del er dog senere solgt fra til Blue Hors for nu at fokusere på hunde og katte.

Med en baggrund som tekniker udviklede Svenning sammen med sit netværk et produkt, som tilførte trætte heste fornyet energi qua det unikke miks af naturlige og sunde ingredienser. Forskerne fandt ud af dette kunne overføres til hunde og katte hvor produktet har en unik effekt og får rigtig gode testimonials af kunderne.

I dag betragtes Innordic som leverandør af markedets mest revoultionerende wellness produkter til hunde og katte. Produkter som alle hunde og katte uanset race, køn og alder kan få højt udbytte af og som bruges af dyrlæger, trænere og ejere over hele verden.

Udvalgte produkter

Kan vi hjælpe?
Svenning er klar til at hjælpe på tlf. 40 34 13 25