Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?

Innordic_profil-billede.jpg

Innordic_logo_281x77.png

 

Innordic International A/S

Torupvej 45

5485 Skamby

Denmark

Tel: +45 70 27 13 25

 

CVR 32 83 58 21

Om Innordic

Innordic er markedsledere, når det handler om de nyeste og mest innovative pleje- og ernæringsmæssige produkter til heste. Vi har nogle af de dygtigste forskere, der arbejder sammen med os, udvikler produkter baseret på ny teknologi og ny videnskab, der kan forbedre sundheden og dermed hestens livskvalitet. Alt er baseret på naturens egne produkter, rene, naturlige og fri for skadelige og forbudte stoffer.

Alle produkter bliver testet grundigt og undergår de strengeste kvalitetskrav inden de bliver sat i produktion. På den baggrund kan vi sikre et 100 % tilfredsstillende resultat.

Innordic er repræsenteret over det meste af verden med moderselskabet placeret i Danmark. Innordic er stiftet af Svenning Tvede i 2010. Ideen til at udvikle ”wellness produkter til heste” opstod, fordi Svennings børn er aktive i sporten.

Med en baggrund som tekniker udviklede Svenning sammen med sit netværk et produkt, som tilførte trætte heste fornyet energi qua det unikke miks af naturlige og sunde ingredienser.

I dag betragtes Innordic som leverandør af markedets mest revoultionerende wellness produkter til heste. Produkter som alle heste uanset race, køn, anvendelse og alder kan få højt udbytte af og som bruges af dyrlæger, trænere, ejere og ryttere over hele verden.

Kan vi hjælpe?
Anette.png
Anette er klar til at hjælpe på tlf. 73 70 95 89
LUK BESKED
Vi holder ferie lukket fra fredag d. 21. december 2018 til d. 2. januar 2019. Sidste chance for at få tilsendt produkter inden jul er onsdag d. 19. december 2018.