Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?
Super tilbud så længe lager haves. sæt kr. 199 førpris kr.599

Få fri fragt ved køb på mere end 500 DKK

GreenTrack - støvfrit ridehus

Sund ridebane til dig og din hest

GreenTrack er det eneste produkt i verden, der løser de sundhedsskadelige støvproblemer på ridebaner, og samtidig efterlader banen ensartet og stødabsorberende. Derved sikres ideelle arbejdsforhold for både ryttere, trænere og heste. GreenTrack kan også anvendes i stalden og andre steder, hvor støv generer din sikkerhed og komfort.

En helt ny oplevelse

GreenTrack er en unik behandling, som - i modsætning til gængse overfladebehandlinger - trænger ind i sand- og støvpartiklerne. Dermed er partiklerne stadig i kontakt med hinanden, hvilket garanterer optimalt underlag for hest og rytter under det krævende arbejde. Efter behandling med GreenTrack skal banen ALDRIG mere vandes, og dermed spares både tid og penge.

  GreenTrack er en organisk væske, som er ugiftig for mennesker, dyr og den omgivende natur og som desuden bevarer banens naturlige dræning.

Dine fordele

  • Hest, rytter og træner sikres et sundt og komfortabelt arbejdsmiljø på ridebanen, i stalden og andre steder hvor sundhedsskadeligt støv er et problem
  • GreenTrack sikrer et stabilt og ensartet underlag (i modsætning til vand eller salt)
  • Banens levetid bliver væsentligt forlænget ved brug af GreenTrack, med massive økonomiske fordele til følge
  • Lav luftfugtighed hæmmer væksten af skimmelsvamp, mug og bakterier i ridehuset
  • GreenTrack passer på dig og miljøet.

GreenTrack4.jpgGreenTrack2.jpg

GreenTrack er en unik imprægnering, der trænger helt ind i de enkelte sand-/støvkorn. På den måde bevares den naturlige, direkte kontakt mellem de enkelte korn, og banen forbliver trådfast og ensartet. Samtidig yder den god respons til hest og rytter, uden at den føles våd og fedtet og uden at  klæbe til heste og udstyr.

En GreenTrack-bane 

  • Garanterer effektiv støvkontrol i 9-15 måneder
  • Skal aldrig vandes
  • Kan ikke fryse (resistent overfor temperatur og luftfugtighed)
  • Bevarer sin naturlige drænfunktion

GreenTrack løser dermed helt grundlæggende problemer, som traditionelt kun ”symptombehandles” med vand eller salt.

Hvordan og hvorfor ...

Anlæg af ny ridebane – med eller uden GreenTrack

  En korrekt anlagt ridebane er en omfattende opgave med flere arbejdsgange. Først fjernes muld og andet løst underlag ned til bærende grund. Dernæst etableres, hvis nødvendigt, et dræn samt et drænende lag på 20-40 cm. Herpå lægges ca. 10 cm. stenmel, der rettes af og bankes hårdt sammen, så man har et bærende lag, som hesten ikke træder igennem. Ovenpå dette lægges et toplag af sand som evt. er blandet med fiber eller træsol.

Denne proces er bekostelig, og det kan betale sig at sikre banen længst mulig levetid. GreenTrack-behandlingen udføres af en professionel GreenTrack-medarbejder. Den klare, lugtfri væske arbejdes i løbet af et par timer ned i underlaget, og banen kan bruges umiddelbart efter. Ca. 1 år efter den første imprægnering genbehandles banen med 25% af den oprindelige mængde GreenTrack og 2 år efter med ca. 15%. Herefter er yderligere behandling oftest unødvendig.

Hvilke ridebaner kan behandles?

GreenTrack fungerer på alle typer indendørs sandbaner, baner af stenmel og kombinationer heraf, indeholdende forskellige former for fibermaterialer, læder, gummi, træsol, og diverse blandinger.

Både eksisterende og nyanlagte ridebaner kan behandles med GreenTrack.

Hvad er gevinsten?

GreenTrack støvkontrol er en investering med sikre gevinster for helbred, økonomi og miljø:

Helbred

Synligt støv er blot et symptom på de helbredsproblemer støvet skaber, når det finder vej ned i lungerne på dyr og mennesker. Hoste er en almindelig gene, men silikose (stenlunger) er en alvorlig lidelse. GreenTrack eliminerer effektivt det ridebanestøv, der fremprovokerer udvikling af silikose hos både hest og rytter. En hest indånder 300 gange så meget luft som et menneske, og dermed 300 gange så meget støv. Hensyn til hestens velbefindende bør derfor spille en væsentlig rolle i beslutningsprocessen.

Økonomi

Banens levetid forlænges, fordi GreenTrack nedsætter slitagen. Når hestene bevæger sig i sandet, bliver det knust og kværnet i en konstant proces, der producerer meget fine sand/støvpartikler. GreenTrack reducerer dette slid væsentligt, og banen vil derfor holde helt op til dobbelt så længe som normalt. Endelig sparer man både tid og omkostninger til traditionel vanding/saltning.

Miljø

Komforten for både udøvere og tilskuere i ridehuset øges markant, fordi tøj, møbler og andet inventar ikke støver til. GreenTrack reducerer støvbelastningen til et minimum og baner vej for frisk luft og et attraktivt indeklima.

Få et tilbud

Kontakt os på tlf. 7027 1325 for et uforpligtende tilbud på GreenTrack-behandling af din ridebane, stald eller andre steder. 

Greentrack prod -blad DK 2014-2-page-004.jpg

 

Udvalgte produkter

Kan vi hjælpe?
Anette.png
Anette er klar til at hjælpe på tlf. 73 70 95 89