Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?
vi sender vare 1 gang om ugen.

Få fri fragt ved køb på mere end 500 DKK

Han er blevet en utrolig glad dreng

Da vi gik vores 3år gamle portugisiske gadehund, var han slemt medtaget og haltende. Han havde begynde leddegigt i bagpartiet og vi gik til dyrlægen og fik piller. Dette gjorde at han var rastløs og ikke kunne holde på vandet. Da vi i sin tid fik ham hjem var det utroligt vigtigt for os, at han ikke nødvendigvis fik et langt liv, men han i hvert fald skulle opleve at have det bedste hundeliv. 

 

Så jeg gik i gang med at undersøge mulighederne, for at få ham væk for piller, men på samme tid holde ham smertefri. Jeg søgte rundt på nettet og der kunne jeg se at Innordic fik de allerbedste anmeldelser på produkter med højt indhold af naturligt glucosamin (arctiflex), som eftersigende skulle være stærkere ind grønlæbet musling og hvad man ellers høre om er godt, så det lod vi komme an på en prøve. Pelle fik StrongJoint til hans led, StrongBuild for opbyggelse af muskler i hans bagparti og Nutreet for smørelse af led og så selvfølgelig Kompeet for at give et løft og energi. Efter 2 måneder kunne jeg både se og mærke en kæmpe forskel, muskulaturen i bagparti er løftet og han har fået en mere korrekt holdning, han halter ikke længere og han er blevet en utrolig glad dreng, med massere energi. 

 

Pelle har det så godt den dag i dag, meget bedre end dengang han fik smertestillende piller fra dyrlægen. Han bliver nok ikke 100 år men vi satser på de 15-20 stykker og Innordic produkterne vil følge os. 

 

Pelle var oprindelig et plejebarn, men vi valgte at han skulle blive hos os, vi har haft flere plejebørn igennem tiden, hvor Pelle viser vejen og er et perfekt eksempel. Alle mine pleje-pels-børn har fået/får Innordic produkter, for en god start inden de skulle/skal ud til deres forevige hjem. Jeg elsker at se at Innordic er for alle, jeres konkurrencer, anmeldelser, billeder mm. Er både for dem med stamtavle og dem uden og det er noget jeg sætter stor pris på, at alle må være med. 

 

Så tak for nogle fantastiske produkter, i får mine varmeste anbefaling”

Pelle

 

Udvalgte produkter

Kan vi hjælpe?
Svenning er klar til at hjælpe på tlf. 40 34 13 25