Username:
Password:
Remember me
Forgotten log in?
vi sender vare 1 gang om ugen

Få gratis frakt vid inköp på mer än 700 SEK.

Innordic_logo_281x77.png

Innordic International A/S

Hjorslevvej 9

5450  Otterup

Danmark

Tel: + 45 70 27 13 25

CVR 32 83 58 21

Om Innordic

Innordic är marknadsledande när det gäller de senaste och mest innovativa vård- och näringsprodukterna för hästar. Vi samarbetar med några av de bästa forskarna. De utvecklar produkter baserade på ny teknik och ny vetenskap som kan förbättra hälsan och därmed hästens livskvalitet. Allt bygger på naturens egna produkter, rena, naturliga och fria från skadliga och förbjudna ämnen.

Alla produkter testas och uppfyller de strängaste kvalitetskrav innan de sätts i produktion. Därför kan vi garantera en 100% tillfredsställande resultat.

Innordic finns representerade i de flesta delar av världen med moderbolag i Danmark. Innordic grundades av Svenning Tvede 2010. Idén att utveckla "wellness-produkter för hästar" uppstod eftersom Evelyns barn är aktiva inom sporten.

Med en bakgrund som ingenjör utvecklade Svenning tillsammans med sitt nätverk en produkt som gav trötta hästar energi genom den unika kombinationen av naturliga och hälsosamma ingredienser.

Idag betraktas Innordic som leverantör av marknadens mest revoultionerende wellness-produkter för hästar. Produkter som alla hästar oavsett ras, kön, användning och ålder kan få stort utbyte av och som används av veterinärer, tränare, ägare och ryttare över hela världen.

Utvalda produkter

Kan vi hjälpa till?

Anette.png

Anette är redo att hjälpa till på telefon +45 73 70 95 89