Username:
Password:
Remember me
Forgotten log in?

Innordic_profil-billede.jpg

Innordic_logo_281x77.png

Innordic International A/S

Torupvej 45

5485 Skamby

Danmark

Tel: + 45 70 27 13 25

CVR 32 83 58 21

Om Innordic

Innordic är marknadsledande när det gäller de senaste och mest innovativa vård- och näringsprodukterna för hästar. Vi samarbetar med några av de bästa forskarna. De utvecklar produkter baserade på ny teknik och ny vetenskap som kan förbättra hälsan och därmed hästens livskvalitet. Allt bygger på naturens egna produkter, rena, naturliga och fria från skadliga och förbjudna ämnen.

Alla produkter testas och uppfyller de strängaste kvalitetskrav innan de sätts i produktion. Därför kan vi garantera en 100% tillfredsställande resultat.

Innordic finns representerade i de flesta delar av världen med moderbolag i Danmark. Innordic grundades av Svenning Tvede 2010. Idén att utveckla "wellness-produkter för hästar" uppstod eftersom Evelyns barn är aktiva inom sporten.

Med en bakgrund som ingenjör utvecklade Svenning tillsammans med sitt nätverk en produkt som gav trötta hästar energi genom den unika kombinationen av naturliga och hälsosamma ingredienser.

Idag betraktas Innordic som leverantör av marknadens mest revoultionerende wellness-produkter för hästar. Produkter som alla hästar oavsett ras, kön, användning och ålder kan få stort utbyte av och som används av veterinärer, tränare, ägare och ryttare över hela världen.

Kan vi hjälpa till?

Anette.png

Anette är redo att hjälpa till på telefon +45 73 70 95 89
LUK BESKED
Vi holder ferie lukket fra fredag d. 21. december 2018 til d. 2. januar 2019. Sidste chance for at få tilsendt produkter inden jul er onsdag d. 19. december 2018.