Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?

Pressemeddelelse

Innordic i nyt, prominent kædesamarbejde på det tyske marked

Pressemeddelelse d. 30-06-2015

__________________________________________________________________

OL-vinder Peter Thomsen testede bl.a. Kompeet – og gav Riders Partner grønt lys til landsdækkende distribution

 

At tyskere er særdeles grundige og kvalitetsbevidste mennesker, ved de fleste. Innordic fik det at føle, da den lille succesvirksomhed med de banebrydende fodertilskud til heste bankede på døren til Tyskland.

 

Riders Partner, som er en landsdækkende kæde af ridesportsforretninger, lagde nemlig ikke de nordfynske varer på hylderne uden videre. Først blev en lang række af virksomhedens kunder udvalgt til test. Da tilbagemeldingerne fra dem tegnede lovende blev OL-vinder Peter Thomsen koblet på, og han testede i egen stald Kompeet, Kompeet Boost og StrongJoint. Resultaterne var så overbevisende, at han vendte tomlen op og anbefalede Riders Partner at skaffe fynboernes varer på hylderne hurtigst muligt.

 

Innordic-direktør Svenning Tvede og Arne Brodersen, Riders Partner, kunne derfor den 15. juni sætte deres underskrifter på aftalen, der gør Innordics produkter tilgængelige for tyske detailhandelskunder i hele landet.

 

Parallelt med processen hos Riders Partner har det ansete tyske magasin Reiter Revue desuden testet hovplejeproduktet StrongStep. Da bladet udkom i slutningen af april offentliggjorde man testen i en helsidesartikel med karakteren ”Sehr gut”. Det satte med ét gang i salget af StrongStep i Innordics tyske webshop.

 

”Vi er selvfølgelig både glade og stolte”, siger Svenning Tvede om både den begejstrede, tyske modtagelse og aftalen med Riders Partner. ”Vi har faktisk mærket en betydelig interesse for vores produkter, siden vi åbnede tysk webshop i starten af 2015, men den nye aftale giver os et helt nyt og stærkt netværk af kompetente forhandlere”.

 

Udover de mange test har produkterne gennemgået en detaljeret, juridisk vurdering af indhold og varedeklaration jf. kravene på det tyske marked. De tyske regler er nemlig markant anderledes og skrappere end hvad der gælder i Skandinavien. Her har Lis Nørgaard fra firmaet Denmark Consulting været en uvurderlig støtte og partner.

 

”Denmark Consulting har hjulpet os i mål; både med samhandelsaftalen og med alle de juridiske og markedsføringsmæssige aspekter af vores tyske entré. Uden dem havde vi ikke været, hvor vi er nu”, siger Svenning Tvede.

 

Netop nu gennemfører Innordic produktseminarer for Riders Partner-forhandlerne, og herefter er alle køreklar. ”Det er af stor vigtighed for os, at de tyske kunder får kvalificeret rådgivning. Dyr skal behandles med omtanke, og det gælder også tildelingen af fodertilskud”, siger Svenning Tvede, og slutter:

 

”Det har været et sejt træk at komme så langt, men nu glæder vi os bare til samarbejdet med vores tyske venner”.

 

___

 

Yderligere oplysninger kan fås hos Adm. direktør Svenning Tvede, tlf. 4034 1325.

 

Billede: Adm. direktør Svenning Tvede, Innordic; OL-vinder Peter Thomsen samt Arne Brodersen, Firma Ströh.

 
Kan vi hjælpe?
Anette.png
Anette er klar til at hjælpe på tlf. 73 70 95 89