Username:
Password:
Remember me
Forgotten log in?

Namntävling

Ny upptäckt tar bort lukt av ammoniak i stallet

Du känner till den alltför väl; den osmakliga lukten av ammoniak, som finner sin väg till näsan när du kliver in i stallet. Och det blir bara värre när du börjar mocka...

Lyckligtvis är det snart ett minne blott. Innordic har, i samarbete med specialister utvecklat en flytande luftrenare som neutraliserar obehaglig stallukt. Den naturliga och giftfria vätskan sprayas direkt på underlaget och verkar snabbt.

"Ammoniak ångor omvandlas till ammoniumsalt, som tas upp av ströet och upphör att lukta. Dessutom minskar kostnaden för strö, eftersom långt mer kan återanvändas, och därmed underlättas också hela mockningsarbetet, "säger Innordics grundare Svenning Tvede.

Produkten är extremt lätt att hantera och helt ofarligt för både människor och djur.

Men produkten saknar ett namn. Därför kan du vinna ett presentkort på 1000 kr för användning i Innordics Webbutik om du har en riktigt bra förslag på vad nyheten ska kallas.

Skicka ditt förslag till vind@innordicclub.com senast den 9 juni, 2014 och delta i tävlingen!

Innordic förbehåller sig rätten att använda en eller flera av de inlämnade förslaget utan ersättning till avsändaren/avsändarna. Likaså kan Innordic välja att avvisa alla förslag. Om ingen av de inlämnade förslaget används skall vinnare av presentkort på 1 000 kr dras genom lottning bland de inskickade förslag.
 
Kan vi hjälpa till?

Anette.png

Anette är redo att hjälpa till på telefon +45 73 70 95 89