Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?

Nye effektive produkter til hund og hest

Vi har to nyheder på programmet og vi har virkelig glædet os til at fortælle jer om dem! :)

Det er virkelig noget særligt, da vi er den eneste virksomhed i stand til at gøre dette med naturlige vitaminer, vel at mærke naturlige vitaminer, som optages dobbelt så effektivt. 

Basis for produkterne er manuelt høstet Ascophyllum-tang, der nænsomt er tørret ved lav temperatur, for at bevare de aktive ingredienser. Det var ikke let, men vi har klaret opgaven og det er nu i produktion.

Se venligst produktark via links nedenfor. Læg især mærke til analysen, det vil imponere dig og enhver person med kendskab til heste- og kæledyrsfoder, Husk det er naturprodukter.

Produktark for Grane - heste tilskudsfoder

Produktark for Fenris - hunde tilskudsfoder 


NYHED!

Naturlig mineral og vitamin tilskud

Grane logo.jpgGrane menu.jpg

Tilskudsfoder til heste med vitaminer og mineraler leveret af naturen.

Manuelt høstet Ascophyllum-tang fra Nordatlanten, Lucerne, Agerpadderok og Brændeælde – alle med højt indhold af naturlige vitaminer og mineraler.

Ascophyllum-tangen i Grane høstes på Irlands nordligste kyst. Det bæredygtige havbrug drives i et område med klassifikationen ”Grade A”, som er noget af det reneste vand i verden.

Urterne i Grane er fra Skandinavien og kendetegnes ved deres unikke evne til at optage naturlige mineraler og vitaminer.

Tangens og urternes naturlige balance mellem vitaminer og mineraler sikrer optimal optagelighed, og hestens daglige behov dækkes effektivt ved en lav dosering.

Grane vil i denne uge kunne findes i webshoppen!


NYHED!

Naturlig mineral og vitamin tilskud

Fenris logo.jpgFenris menu.jpg

Tilskudsfoder til hunde med vitaminer og mineraler leveret af naturen.

Manuelt høstet Ascophyllum-tang fra Nordatlanten, Lucerne, Agerpadderok og Brændeælde – alle med højt indhold af naturlige vitaminer og mineraler.

Ascophyllum-tangen i Fenris høstes på Irlands nordligste kyst. Det bæredygtige havbrug drives i et område med klassifikationen ”Grade A”, som er noget af det reneste vand i verden.

Urterne i Fenris er fra Skandinavien og kendetegnes ved deres unikke evne til at optage naturlige mineraler og vitaminer.

Tangens og urternes naturlige balance mellem vitaminer og mineraler sikrer optimal optagelighed, og hundens daglige behov dækkes effektivt ved en lav dosering.

Fenris vil i denne uge kunne findes i webshoppen!

 
Kan vi hjælpe?
Anette.png
Anette er klar til at hjælpe på tlf. 73 70 95 89