Brugernavn:
Adgangskode:
Husk mig
Glemt login?
vi sender vare 1 gang om ugen.

Få fri fragt ved køb på mere end 500 DKK

Flicka på 12 1/2 år fik livsglæden tilbage(video)

Flicka er 12 1/2 år, hun har i mange år døjet med rygproblemer, hvilket med alderen har gjort hun blev begrænset i sine bevægelser. Specielt hoppen op og ned fra sofaen og i bilen blev et problem.


Vi kørte derfor Flicka på forskellige kosttilskud fra dyrlægen bl.a. canosan og olie. Samt daglig smertestillende blev en nødvendighed for Flicka kunne trives uden smerter.

På en udstilling hørte vi om Innordic og deres forskellige produkter. Vi valgte derfor at tage chancen og blev anbefalet StrongJoint. Vi startede op på StrongJoint og efter kun 4 måneder er Flicka nu uden tilskud og smertestillende. Hun får sin almindelig tørkost, olie og StrongJoint. Men ingen ledtilskud fra dyrlægen, ingen medicin.

Flicka er - udover at være døv, nu en helt anden hund. Hun har fået sin anden ungdom. Nu står den igen på vild leg i haven, hoppen op og ned fra både bil og sofa, hente ting fra taske og spille op til leg med unghundene. Ting som før var en sjældenhed. Om Flicka har glemt hun er 12 1/2 år, må vist være op til hende selv.


Vi er bare glade for hun er sit gamle jeg igen!

Må blankt indrømme at StrongJoint fuldstændigt har ændre hendes liv. Vi er målløse over resultatet og hvor hurtigt vi så effekt!


Kan kun varmt anbefale Innordics produkter!
Man skal se det før man tror på det, og ikke mindst opleve det på sin hund!
Stor taknemmelighed herfra og kæmpe ros til produkterne!

En lille video for at vise jer hvor glad en hund vi har. Flicka er hende der i starten af videoen befinder sig øverst i venstre hjørne

Med venlig hilsen

Simone Jensen

 

Udvalgte produkter

Kan vi hjælpe?
Svenning er klar til at hjælpe på tlf. 40 34 13 25