Username:
Password:
Remember me
Forgotten log in?
Vi sender kun 1 gang om ugen i disse Corona tider. Vi håber på forståelse herfor. vi sender ud onsdag /torsdag.

Få gratis frakt vid inköp på mer än 700 SEK.

Antal varor: st.
Inköp Totalt: SEK
Serier för hund och katt
Produkter i denna serie
StrongSkin

StrongSkin StrongSkin setpris

I lager
SEK 500,00
Antal

Lindrar och förhindrar skador i hästens hud och päls. Unik sammansättning med, bland annat. eteriska oljor. Produkterna kan användas tillsammans eller var för sig-Läs mer nedan:

StrongSkin EQ Start Up.

Mångsidig hudvårdsprodukt, som består av naturliga vegetabiliska oljor och eteriska oljor speciellt utvalda för hästar.

Användning

StrongSkin EQ Start Up fungerar bäst på ren och torr hud. Spraya direkt på det drabbade området och fördela noggrant, eventuellt med en ren svamp, trasa eller liknande. Svamp eller trasa kastas efter användning och bör av hygienskäl inte användas på andra hästar. Endast för utvärtes bruk.

Hållbarhet

24 månader från tillverkningsdatum

-----

StrongSkin EQ Follow Up.

Fet kräm för användning på tunn och känslig hud. Perfekt som återuppbyggande vård efter användning av StrongSkin EQ Start Up.

StrongSkin EQ Follow Up består av naturliga vegetabiliska oljor och eteriska oljor speciellt utvalda för användning till häst och vård av tunna och känsliga huden. StrongSkin EQ Follow up är särskilt lämpade för användning på hud som har behandlats med StrongSkin EQ Start up, för att uppnå tillräcklig smidighet och styrka.

Användning

StrongSkin EQ Follow Up fungerar bäst på ren torr hud. Appliceras direkt och efter behov på det utsatta området. Fördelas försiktigt för hand. Endast för utvärtes bruk.

Hållbarhet

30 månader från tillverkningsdatum, dock max. 12 månader efter öppnandet

-----

StrongSkin EQ Wash.

Schampo för specifik användning på de platser där din häst har haft hudproblem flera gånger. Istället för att behandla, förebygger och förhindrar du att problemet uppstår. Detta besparar din häst obehagliga symtom, och du inte förlora värdefull tid att träna med din häst. StrongSkin EQ Wash har utvecklats i samarbete med certifierade farmaceuter.

  • StrongSkin EQ Wash är en mångsidig produkt för användning på hästar med upprepade hudproblem. Kan också användas som förebyggande behandling.

  • StrongSkin EQ Wash består av en blandning av mild tvålämnen, vårdande ämnen och eteriska oljor-speciellt utvalda för hästar och förebyggande av hudproblem.
  • Särskilt lämpade för användning på känsliga hud.
  • Används för att ge huden smidighet och styrka.

Användning

StrongSkin EQ Wash fungerar bäst på ren och torr hud. Appliceras direkt på det utsatta området. Sprids ut försiktigt för hand, och skummas upp med lite vatten. StrongSkin EQ Wash skölj med rikliga mängder vatten efter 2 minuters massage. StrongSkin EQ Wash är endast avsett för utvärtes bruk

Hållbarhet

24 månader från tillverkningsdatum

-------

StrongSkin EQ produkter är inte mediciner, och veterinären bör alltid kontaktas om du är osäker på din häst hälsa.

prodPDF.png Hämta produktblad

 

Handla säkert hos INNORDIC med följande betalningsalternativ BetalingskortPayPal

Utvalda produkter

Kan vi hjälpa till?

Anette.png

Anette är redo att hjälpa till på telefon +45 73 70 95 89