Benutzername:
Passwort:
Remember me
Passwort vergessen?
we ship orderes onse a week

Erhalten Sie kostenlosen Versand beim Kauf von mehr als 130 EUR.

Das Beste des Nordens

Innordic_logo_281x77.png

Innordic International A/S

Hjorslevvej 9

5450  Otterup

Dänemark

Tel: 040/ 22 63 47 165 Fax: 040/ 22 63 47 160 E-mail: info@innordic.eu

 

USt-ID DK 32 83 58 21

Innordic - reine Natur für Ihr Pferd!

Om Innordic


Innordic är marknadsledande när det gäller de senaste och mest innovativa produkterna för vård och näring till hundar och katter. Vi har några av de bästa forskarna som arbetar med oss, utvecklar produkter baserade på ny teknik och ny vetenskap som kan förbättra hälsan och därmed livskvaliteten hos hundar och katter. Allt är baserat på naturens egna produkter, rena, naturliga och fria från skadliga och förbjudna ämnen.

Alla produkter testas noggrant och genomgår de högsta kvalitetskraven innan de sätts i produktion. Mot denna bakgrund kan vi säkerställa ett 100% tillfredsställande resultat.

Innordic är representerat överallt i världen med moderbolaget i Danmark. Innordic grundades av Svenning Tvede 2010. Tanken var att utveckla "wellnessprodukter för hästar" eftersom Svennings barn var aktiva i sporten, men denna del såldes senare till Blue Hors för att nu fokusera på hundar och katter.

Med en bakgrund som tekniker utvecklade Svenning och hans nätverk en produkt som tillförde förnyad energi till trötta hästar när det gäller den unika blandningen av naturliga och hälsosamma ingredienser. Forskarna fann att detta kunde överföras till hundar och katter, där produkten har en unik effekt och får riktigt bra testimonialer från kunderna.

Idag betraktas Innordic som leverantör av marknadens mest revoultiva wellnessprodukter för hundar och katter. Produkter som alla hundar och katter, oavsett ras, kön och ålder, kan dra nytta av och används av veterinärer, tränare och ägare över hela världen.

Ausgewählte Produkte